31 Aralık 2014 Çarşamba

Kaynaşmanın Yolu Hediyeleşmek



Özel günlerde, insanların kendilerini mutlu hissetmesi için en uygun manevi vasıtadır Hediye. Bu sayede arkadaşlık, dostluk, aile bağları kuvvetlenir. Hediyelerin çeşidi çoktur ama günümüzde ise imkânların da elvermesiyle şahsa özel hediye yapılabilmektedir. Mesela Almış olduğunuz hediyeye yazdıracağınız, "en iyi arkadaşıma, canım kardeşime, anneme, babama" gibi yazılarla hediyelerinizi çok daha özel bir hale getirebilirsiniz. Bundan başka isim veya yazı yazdırabileceğiniz bardaklar, saatler, tabaklar, özel hazırlanan plaketler gibi daha birçok seçenek mevcuttur.

Hayatımızın Çok heyecanlı ve en mutlu günlerinden biri olan kız isteme de her beldenin kendisine özgü adeti ve kültürü vardır. Ama her kültürün ortak noktası her iki ailenin birbirleriyle hediyeleşmesidir. Bu hediyeler farklı olabilir. Bazı yerlerde kız isteme havlusu verildiği gibi bazı yerlerde değişik hediyeleşme sitilleri mevcuttur ama hediye ne olursa olsun gaye gönüllerin birleştirmektir.
Hediyelerinde bir anlamı ve dili vardır. Örnek olarak komşumuzun veya yakınımızın hayatına hayat katan bebekleri dünyaya geldiği zaman sevinçlerine ortak olmak için şimdi tatlı olduğu gibi hayatında hep tatlılıklar olmasını temenni etmek maksadıyla onlara hediye olarak bebek çikolatası götürürüz.
Yine sizin bebeğiniz dünyaya geldiğinde evinize güzellik ve renk kattığı gibi hayatında ailesine ve etrafına her zaman güzellik ve renk katması temennisiyle size hediye olarak bebek çiçeği getirirler. Hediyeler sadece o an değil her zaman bakıldığında vereninde değerini arttırır.

24 Aralık 2014 Çarşamba

Mutluluk Dolu Anlar İçin



Kız isteme merasimlerinin olmazsa olmazı haline gelen söz çikolatası, söz çiçeği ve söz tepsisi günün anlam ve önemine uygun seçilmelidir. Bu özel günde eş adayınız için seçeceğiniz muhteşem çiçeklerle, onun gönlünü bir kez daha fethetme şansını yakalayacaksınız. Bilindiği gibi günümüzde kız istemeye eli boş gidilmez. Bu sebeple mutlaka giderken söz çiçeği ve söz çikolatası yaptırılmalıdır.
Seçeceğiniz söz çikolatası, söz çiçeği ve söz tepsisi ile bu güzel gününüzde mutluluğu doruğunda yaşayacaksınız. Söz merasimi için tasarlanan söz tepsileri ile gününüze anlam katacaksınız. Ayrıca özel günler için tasarlanan çiçek çeşitleriyle de sevginizi taçlandırma fırsatını yakalayacaksınız. En güzel ve en anlamlı günlerinizden birisi olan söz gününüz için şık ve zarif bir şekilde tasarlanmış söz çikolatalarını alıp sevdiklerinize ikram ederek, mutluluğunuzu onlarla paylaşabilirsiniz. Gerek kaliteli malzemeden yapılmış çikolatalar, gerekse özenle tasarlanan çikolata kutuları ile zevkinize uygun söz çikolatanızı, birçok seçenek arasından kendiniz seçebilirsiniz.
Şunu unutmamak gerekir ki bayanlar böyle günlere çok önem verirler ve her şeyin en güzelinin olmasını isterler. Kısacası kusursuz bir gün hayal ederler. Onları bu hayallerine kavuşturmak ve söz merasiminizi en mutlu şekilde geçirmenize katkıda bulunmak için her zevke hitap edecek söz çikolatası, söz çiçeği ve söz tepsisi tasarlamakta ve sizlerin hizmetine sunmaktayız. Sunduğumuz bu hizmetlerle en mutlu gününüze, bir nebze olsun mutluluk katmayı umuyoruz.

18 Aralık 2014 Perşembe

Söz Töreni İçin, Alınacak Hediyelerin Seçimi Nasıl Olmalıdır?



Ülkemizde, yıllardan beri var olmuş ve günümüze kadar gelmiş geleneklerden biri olan, kız isteme ve söz kesme törenleri vardır. Evliliğe ilk adımın atıldığı söz kesme töreninde, belli bir takım kurallar vardır. Bunlardan ilki, güzel bir söz çikolatası yaptırmaktır. Bu çikolatanın, özenle hazırlanmış olması gerekmektedir. Çikolatalar, genellikle gümüş tepsi veya cam gondol tabak içinde belirli bir sıraya göre dizilir. Daha sonra, tüllerle ve çiçeklerle süslenir. Hazırlanmış olan çikolata, kız evine hediye olarak götürülür. Bu tepsinin özenle hazırlanmış olması, kız tarafına verilen değeri de gösterir. Bundan dolayı, büyük itina gerektirir. Tören sonrası, çikolata açılarak, konuklara ikram edilir.
Bu törenlerin hiç değişmeyen geleneklerinden biri de, kız evine söz çiçeği ile birlikte gitmektir. Bu çiçek de, hediye edilmeden önce, özenle seçilmiş ve hazırlanmış olmalıdır. Güzel seçilmiş bir çiçek, hem gelin adayını hem de ailesini çok mutlu edecektir. Genellikle taze canlı çiçekler tercih edilir. Tüllerle süslenmiş kırmızı güller veya bir aranjman seçilerek, kız tarafına götürülür. Çiçek, aynı zamanda bir gelenek olduğu gibi, çok güzel de bir hediyedir.
Söz töreni esnasında, yüzüklerin koyulacağı söz tepsisi, diğer tepsilerden farklı olmalıdır. Bu özel güne mahsus, tül ve boncuklarla süslenmiş, özenle hazırlanmış olması gerekmektedir. Her detay, bu özel günü daha da özel ve önemli hale getirebilmek için yapılır.

12 Aralık 2014 Cuma

Hediyelik Söz Ürün Gruplarını Sadece Bir Tıkla Satın Alınız




Söz, evliliğe giden ve sevgilerini taçlandırmak isteyen çiftlerin ilk unutulmaz anlarından biri olmaktadır. Böylesine mutlu bir sürece adım atacağınız gün ve gecelerde götüreceğiniz hediyelerin önemi de büyük bir önem kazanmaktadır. Sizlerde almak istediğiniz gerekli olan her şeyi tek bir site içerisinde bulmak ve güven içerisinde temin etmek istiyorsanız tam bir biçilmiş kaftan olduğumuzu da sizlere belirtelim. Söz yüzüklerinin kurdele ve makasın yer aldığı Söz tepsisi için sizlerde onlarca ürün gamı arasından en beğendiğinizi ve içinize sineni tespit edebilir ve tek bir tıkla siparişinizi verebilirsiniz.
Yine böylesine bir anınız için götürmeniz gereken Söz çiçeği hususunda da alımlarınızı herhangi bir problem yaşamadan yapabilme fırsatını bizimle elde edeceksiniz. Aşkınızı ve sevginizi gösterecek olan çiçekleri sizlerde güvenilir bir şekilde adresinizde teslim almanın ne denli mümkün olduğunuzu bizimle fark edeceksiniz.
Siz değerli ziyaretçilerimize yönelik verdiğimiz hizmetlerden biri de Söz çikolatası olmaktadır. En elit markaların, en lezzetli tatları ile çikolata götürdüğünüzden emin olmak istiyorsanız en ideal seçimleri bizimle yapabileceğinizi de garanti edelim. Dilediğiniz her zaman en güzel ve her yönden çok daha hesaplı bir alışveriş yapmak istiyorsanız, aşka bir satış portalı aramanıza gerek olmadığının da altını çizmek isteriz. Garantili ve % 100 memnun kalacağınız bir süreci tamamlamak için sizde bizi tercih ediniz.

5 Aralık 2014 Cuma

Hediye Seçiminin Önemi



Hediyeleşmek kuşkusuz ki hayatımızda önemli bir yer tutmaktadır. Dostlukların pekiştirmek adına hem hediye almak hem de hediye vermek alan kişi için de veren kişi için de mutluluk vermektedir. Hediyeleşmek geçmişten günümüze gelen güzel bir gelenektir ve dostluk bağlantıları için oldukça önemlidir.
Sevdiklerimizi hatırlamak, onları mutlu etmek, özel günlerinde yanlarında olmak adına önemli bir ayrıntıdır hediyeleşmek. Doğum günleri, düğün, nişan, gibi önemli günleri hatırlamak adına hediye vermek önemlidir. Hele ki nişan, söz, düğün gibi hayatımızda önemli kararlar aldığımız en özel günlerimizde hediye seçimleri de bu denli önemlidir. Söz gibi hayatımızda evlilik adına atılan ilk adımda Söz çikolatası secimi de oldukça önemli ve özenle seçilmesi gerekli bir ayrıntıdır.
Hayat yolunda evlilik birlikteliği adına atmış olduğumuz ilk adım olan söz hayatımızda oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Hayatımızda oldukça önemli bir yer tutan evlilik adına atılmış ilk adım olan söz için gerekli bütün hazırlıklar en ince ayrıntısına kadar özenle düzenlenmekte, seçimlerimiz büyük bir titizlik ile gerçekleşmektedir. Bu denli önemli bir gün için kuşkusuz hazırlıklar ayrıntılı, titiz ve çok seçici olmak zorundadır. Her türlü ince detaya dikkat edilir, seçimler özenle yapılır. Söz çiçeği seçilirken zevkler dikkate alınarak görsellik açısından da göze hitap eden seçimler yapılması daha doğru olacaktır. Her ayrıntı incelenip seçimler ve hazırlıklar büyük bir titizlikle yapılmaktadır. Önemli bir diğer ayrıntı da kuşkusuz ki söz tepsisi olmaktadır.