19 Ocak 2015 Pazartesi

Misafirlere Özel Gün Hediyeleri



Anneler hamile oldukları andan itibaren yaşadıkları mutluluğu farklı boyutlara taşımaktadırlar. Bebek görmek için gelecek olan misafirlere verilecek ikramlar ve hediyeliklere bile karar vermektedirler. Bebek çikolatası da bunlardan biri olmaktadır. Kız dekorlu ve pembe, erkek dekorlu ve mavi olarak hazırlatılan bebek çikolataları misafirler tarafından beğenilmektedir. Madlen tarzında ve ya minik süslemelerin için de yer alacak çikolatalar bebek için ilk ikramlardan biri olmaktadır.
Kız için de erkek için de uygun olabilecek mavi ve pembe renklerde ki bebek çiçeği uzakta olan akrabalar ve ya görmeye gelemeyen kişiler tarafından anneye gönderilerek gönlü alınmaktadır. Şimdiler de ziyaret için gelen misafirler de hediyenin yanında bebek çiçeği de getirmektedirler. Çoğunlukla oyuncak bebeğin yer aldığı yapma çiçekler ile çevrelenerek tül ile kapatılan çiçekler tercih edilmektedir. Uygun fiyat seçenekleri ile güzel bir hediye olmaktadır.
Son trend olan bohçalar da olmazsa olmaz kız isteme havlusu damat tarafının hazırlamış olduğu bohça da yer almaktadır. Havlu üzerine çeşitli mizahi sözlerin yazılması ile zamanla kız isteme havlusu adını alan işlemeli ve yumuşacık şık ve temiz havlular bir gelenek haline gelerek hem gelin hem de damat açısından unutulmaz bir anın hatırası olmaktadır. İşlemelerin el emeği göz nuru olması da kaynana ve görümcelerin ellerinden geçtiğinin bir göstergesi olduğunu gözler önüne sermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder